Evidenční číslo: 33
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Dolní Malá Úpa, Malá Úpa, Trutnov
Cena: 21 950 000Kč
21 950 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Tato roubenka, nyní využívána jako pension, nabízí celoroční dostupnost = žádné placení parkoviště(primárně pro vaše hosty), obrovská úspora vašeho času i peněz - nemusíte se starat o rolbu či skútr a své hosty, úklidovou firmu, dodavatele... dovážet, odvážet apod. Nasednete do auta a jedete kam potřebujete. Soukromí - pension se nachází ve slepé ulici s vlastním vstupem do řeky Úpy. Skibus u pensionu - za špatných zimních sjízdných podmínek se tedy hosté sami pohodlně dostanou na sjezdovku i ze sjezdovky. Potenciál v podobě restaurace - neuspokojená poptávka po kvalitní restauraci v okolí.

Tento jedinečná nemovitost přímo v srdci Krkonoš je nyní na prodej. Disponuje 7 komfortně vybavenými pokoji s koupelnou a nabízí také krásné vlastní bydlení pro majitele. Oblíbený penzion má na booking.com jedno z nejlepších hodnocení - 9,43 z 10, na Mapy.cz dokonce 5 z 5! Stavba má dvě nadzemní podlaží a obytnou plochu 437 m2 + skladiště 52 m2 + sklepní prostory 35 m2. Zatímco v horním patře jsou pouze pokoje včetně krásného prostorného bytu majitelů, ve spodním se nachází velká jídelna, restaurace, kuchyň, výčep, lyžárna, kancelář majitele, sklady, 3 pokoje a jeden pokoj pro personál. Součástí přízemí je i relaxační zóna se saunou a velká terasa.

Penzion stojí na pozemcích o 865 m2, které jsou součástí prodeje. Na pozemku je dostatek parkovacích míst, která majitelům nemovitosti (po celý rok) generují zajímavý zisk. Budova byla v roce 2008 nákladně zrekonstruována a je velmi dobře udržovaná. Slouží jako penzion celoročně a díky výborné lokalitě a skvělé atmosféře má stálou klientelu mezi milovníky letní turistiky, cykloturistiky a zimních sportů
.
Další výhodou je, že v okolí není možná žádná další komerční výstavba, je zde stavební uzávěra. Možné jsou i jiné investiční záměry, které s vámi rádi prodiskutujeme a s jejich realizací pomůžeme. Penzion se nachází v naprosto výjimečné lokalitě v srdci Krkonoš, v blízkosti Sněžky a několika skiareálů (nejbližší Horní Malá Úpa je vzdálena pouhé 3 km).
Panenská příroda zaručuje návštěvníkům i obyvatelům penzionu naprostý klid a relaxaci. Turisté mohou využít cyklotrasy či skialpinistické a běžkařské trasy, které vedou přímo kolem budovy. Přímo u domu je také zastávka autobusu, k penzionu vede zpevněná asfaltová cesta celoročně sjízdná. Kromě skiareálu v Horní Malé Úpě mají lyžaři dispozici i 10 km vzdálený areál v Peci pod Sněžkou.

Přijďte se sami přesvědčit o atraktivitě nemovitosti na osobní prohlídce.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Smíšená
Adresa: Dolní Malá Úpa, Malá Úpa, Trutnov
Cena obsahuje včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha zastavená: 382m2
Plocha sklepa: 35m2
Plocha zahrady: 483m2

Počty místností, umístění

Počet místností: 26
Počet koupelen: 9
Počet pokojů: 9
Počet NP: 2
Počet PP: 1
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky: vyhláška č. 264/2020 Sb.

Vybavení objektu

Zahrada, Garáž, Parkování, Sklep

Dopravní dostupnost

Silnice, Autobus

Další údaje

Zdroj vody:

Studna

Odpad, kanalizace:

Jímka

Plyn:

Plynovod

Máte otázku?

Kde inzerujeme?