Pronájem kompaktního bytu s praktickým příslušenstvím

Evidenční číslo: 36
Typ: Řadový
Adresa: Zbraslavice, Kutná Hora
Cena: 10 480Kč/měs
10 480Kč/měs

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Nabízíme vám k pronájmu byt o dispozici 2+1 a CP 60 m2, ve Zbraslavicích č.p. 270.

Zrekonstruovanou bytovou jednotku naleznete ve zvýšeném přízemí revitalizovaného cihlového bytového domu (zateplení: PENB C úsporná budova, plastová okna, vstupní dveře). Dům i byt vypadají skutečně k světu a působí klidnou atmosférou. Společné prostory jsou udržovány s péčí řádného hospodáře a jistě oceníte, že na vchod připadá pouze šest bytů.

Bytu jako takovému dominuje příjemně prosvětlená kuchyně s jídelnou, která je vybavena novou kuchyňskou linkou a šikovnou spížovou skříní. Z prostorného obývacího pokoje je přístup na lodžii, která je osazena plastovými okny a nabízí další prostor k obývání. Hlavu můžete složit v ložnici s dostatkem místa pro úložné prostory. Prostorná chodba propojuje výše zmíněné obytné části a dále zajištuje přístup do koupelny s vanou a na samostatnou toaletu. Celková dispozice bytu je zajímavě řešena a vybízí ke kreativnímu využití. Využijte možnost virtuální prohlídky, která je součástí inzerátu, pro lepší seznámení se s nemovitostí.

Bytová jednota je, kromě dodávek studené vody, nezávislá na externích dodavatelích a spotřeby energií tak máte plně pod kontrolou. Vytápění je řešeno automatickým kotlem na peletky ovládaným termostatem umístěným v bytě. Teplá voda se ohřívá vlastním boilerem. Podlahové krytiny jsou kombinací PVC a zrenovovaných dubových parket. K bytu náleží kromě zasklené lodžie i dva prostorné sklepy umístěné v suterénu budovy a dále je možné využívat společné prostory.

Nemovitost se nachází v zástavbě obytných domů umístěných na okraji městyse Zbraslavice, který poskytuje plnou občanskou vybavenost (školka, škola, zdravotní středisko, lékárna a mnoho dalšího), ale také neztrácí kontakt s krásnou přírodou okraje Vysočiny (rekreační střediska, obora a cyklotrasy). Strategické umístění Zbraslavic zajišťuje dobrou dopravní dostupnost do okolních měst.

Nájem bytu činní 10 480 Kč + zálohy na energie 2 200 Kč (vodné a stočné 700 Kč, elektřina 1 500 Kč) modelováno pro 2 osoby. Dále si nájemce hradí náklady na vytápění v předpokládané výši 1 320 Kč. Nájem celkem vč. energií 14 000 Kč. Vratná kauce 25 000 Kč. Odměna za zprostředkování 15 000 Kč. Byt je k dispozici od 1. června 2024.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: Řadový
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Zbraslavice, Kutná Hora
Cena obsahuje včetně právního servisu, včetně DPH

Plochy

Plocha sklepa: 8m2
Plocha lodžie: 4m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží: 1. podlaží
Počet NP: 3
Počet PP: 1
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: C - úsporná
Podle vyhlášky: Vyhláška č. 78/2013 Sb.
Energetická náročnost: 121kWh/m2

Vybavení objektu

Nezařízeno nábytkem, Sklep, Lodžie

Inženýrské sítě

230V, Internet, Voda, pitná, Kanalizace

Dopravní dostupnost

Vlak, Silnice, Autobus

Vybavenost v okolí

Kompletní síť obchodů a služeb

Charakter okolí objektu

Obytná

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Telekomunikace:

Internet

Přístupová cesta:

Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Typ vytápění objektu:

Ústrední tuhá paliva

Elektro:

230V

Máte otázku?

Ing. Jelínek Štěpán

+420 607035492

Kde inzerujeme?