Rodinný dům 4+kk s garáží, dílnou | ZP 198 m2 Zruč n/S| NA PRODEJ | pozemek 972 m2 | Lukáš Průcha

Evidenční číslo: 9
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Zámek, Zruč nad Sázavou, Kutná Hora
Cena: 6 495 000Kč
6 495 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám ke koupi novostavbu rodinného domu o dispozici 4+kk s celkovou zastavěnou plochou 198 m2 a nadstandardně velkým pozemkem o výměře 972 m2, který poskytuje příjemný výhled do krajiny a dostatek soukromí a klidu pro početnější rodinu.

Aktuálně je stavba před dokončením. Kupní cena nezahrnuje dokončení stavby, nicméně stavbu můžeme dokončit za zvýhodněnou cenu a dle Vašich představ. Pozemky v okolí Zruče nad Sázavo se nyní pohybují 3.500Kč/m2. Nyní máte příležitost koupit pozemek za 2.527.000kč. V případě potřeby Vám můžeme za zvýhodněnou cenu poskytnout i fotovoltaiku.

Srdce domu tvoří prostorný obývací pokoj propojený francouzskými okny se zastřešenou terasou, která je v letních měsících dalším obytným prostorem a zajišťuje kontakt s venkovním prostředím. Kuchyňský kout tvoří celek s obývacím pokojem a jistě oceníte praktickou spíž. Nemovitost dále disponuje třemi ložnicemi s rozdílnými výměrami. Prostorná koupelna může být vybavena sprchovým koutem nebo vanou, dvěma umyvadly a toaletou. Propojovací chodba a zádveří poskytuje dostatek místa pro úložné prostory (pro skladování sezónních věcí lze využít i pochozí prostor na půdě) a druhá toaleta je samozřejmostí včetně šatny na chodbě.

Dům se zkrátka dokáže přizpůsobit plně vaším požadavkům a náročnosti provedení. Pozemek se svojí výměrou řadí k nadstandardním a umístění domu je situováno s výhledem do klidové části vzhledem k okolní zástavbě. Dům je napojen na elektřinu a kanalizaci, vodovod.

Detailnější informace a podklady Vám poskytnu při prohlídce nemovitosti. Zajištění nejvýhodnějšího financování je pro nás samozřejmostí. Dobrá příležitost pro uložení finančních prostředků v nejisté době. Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvýhodnější nabídce.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Zámek, Zruč nad Sázavou, Kutná Hora

Plochy

Plocha zastavená: 198m2
Plocha zahrady: 972m2

Počty místností, umístění

Počet místností: 4
Počet koupelen: 1
Typ objektu: 1. podlaží

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: B - velmi úsporná
Podle vyhlášky: vyhláška č. 264/2020 Sb.

Inženýrské sítě

230V, 400V

Charakteristika objektu

Nízkoenergetický

Dopravní dostupnost

Dálnice

Charakter okolí objektu

Obytná

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Telekomunikace:

Internet

Přístupová cesta:

Zpevněná

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Elektro:

230V, 400V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?