Krásný dům s historií v malebné obci Kladruby nad Labem

Evidenční číslo: 0055
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Kladruby nad Labem, Pardubice
Cena: 6 500 000Kč
6 500 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Krásný dům s historií v malebné obci Kladruby nad Labem v chráněné krajině UNESCEM, jen 40 min. od Prahy a 30 min. od Hradce Králové. Dům Vám nabízí nejen 320 m2 užitné plochy na pozemku o celkové výměře 2007 m2. Dům je v současné době rozdělen na 2 jednotky a každá má samostatný vchod. První obytná bytová jednotka je obytného charakteru s dispozicí 3kk s vlastním příslušenstvím. Sestává se z ložnice, obývacího pokoje, kuchyní s jídelnou, špíž, koupelna a samostatné WC. V domě je k dispozici oddělený samostatný prostorný komerční prostor, který tvoří 2 velké místnosti s vchodem přímo z ulice. Další 4 navazující pokoje na tento prostor mohou být využité, jako další bytová jednotka, nebo rozšiřující část komerčního prostoru.

K tomuto domu je přilehlá prostorná kotelna, garáž a menší stodola o zastavěné ploše 75m2. Na protější straně se nachází velmi příjemné venkovní posezení. Na pozemku dále naleznete přízemní prostor, který lze využívat jako sklepení. To vše doplňuje půda, která vybízí k další obytné výstavbě. Dům je ve velmi dobrém a udržovaném stavu, jak po stránce technické, tak estetické. Vytápění je zde tuhými palivy a je možné i krbovými kamny. Několik komínových těles. Dům má vlastní studnu a je napojen i na obecní vodovod. V současnosti má vlastní jímku i obecní kanalizaci.

Kladruby nad Labem, které jsou díky národnímu, světově proslulému hřebčínu památkovou lokalitou. Všechny obce se rozkládají v krásné Polabské nížině, která je harmonickou kombinací lesů, luk, pastvin a orné půdy. Zájem obce je udržovat dobrou občanskou vybavenost, kulturní a společenské akce. V této lokalitě je ZŠ a MŠ, obecní úřad, knihovna, potraviny, pohostinství, škola jezdectví, památky a mnoho míst na výlety či procházky. Nabízený dům je vhodný na žití i jako chalupa pro rekreaci. Pokud Vás nabídka této nemovitosti zaujala, neváhejte mne kontaktovat. Rád se s Vámi domluvím na prohlídku, kterou doporučuji.

Základní info

Umístění: Centrum obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Kladruby nad Labem, Pardubice
Cena obsahuje s provizí RK

Plochy

Plocha zastavená: 320m2

Počty místností, umístění

Počet NP: 1
Typ objektu: 1. podlaží

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky: Vyhláška č. 78/2013 Sb.

Vybavení objektu

Nezařízeno nábytkem

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod, Místní zdroj

Odpad, kanalizace:

Jímka, Veřejná kanalizace

Elektro:

400V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?