Prodej RD 5+1 o CP 172 m2, s příslušenstvím a zahradou o výměře 1174 m2.

Evidenční číslo: 0065
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Zásmuky, Kolín
Cena: 5 500 000Kč
5 500 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Nabízíme vám ke koupi prostorný rodinný dům s bohatým příslušenstvím o celkové ploše 172 m2, s velkorysou zahradou výměře 1 174 m2 v Zásmukách.

Nemovitost naleznete v okrajové části zástavby rodinných domů a svým umístěním a rozlehlou zahradou poskytuje dostatek soukromí i náročným klientům. Zahrada je orientována do části bez další zástavby a je osázena vzrostlými ovocnými dřevinami.

Dům jako takový nabízí dispozici 5+1 a zahrnuje i další praktické příslušenství jako jsou dva sklepy, spíž a půdní prostor např. ke skladování nebo pro rozšíření obytné části. Interiér domu a umístění pokojů zajišťuje dostatek klidu i početnější rodině a rozkládá se ve dvou patrech. Nemovitost je propojena se zahradou prostornou pergolou s venkovní kuchyní, která zejména v letním měsících tvoří další obytný prostor. Šikovnější z vás jistě ocení dílnu v samostatné budově na pozemku. Zajímavý je i skleník pro pěstování zeleniny v chladnějších měsících. Z technických informací bych zmínil napojení na obecní vodovod, kanalizaci a plynovod ale také vlastní studnu na pozemku. O vytápění se stará plynový kotel nebo je možné využít kotel na tuhá paliva.

Nově jsme vám schopni zajistit a vyřídit dotační titul na snížení energetické náročnosti budovy až do výše 1 mil. korun, který je vyplácen zálohově předem. Od roku 2024 se s touto dotací budou pojit další benefity, např. výhodný úvěr s nízkým úročením a splatností až 20 let.

Zásmuky poskytují vše potřebné k životu, dominantou města je barokní zámek s oborou a bažantnicí, ke které se pojí historie sahající do 15. století. Pokud máte rádi procházky nebo kratší výlety, čeká na vás v okolí rozlehlý rybník Vavřinec a výhledy na Polabskou nížinu z rozhledny Vysoká. Atmosféru těchto míst můžete načerpat z přiložené video prohlídky. Velmi dobrá je i dojezdová vzdálenost do centra Prahy (58 min.).

Přijďte se sami přesvědčit o potenciálu nemovitosti na osobní prohlídce. Potřebujete získat více informací o nemovitosti než se rozhodnete jít na prohlídku? Projděte si dům virtuálně, nebo mi zavolejte. Rád zodpovím všechny vaše dotazy. Zajištění financování je pro nás samozřejmostí.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Zásmuky, Kolín
Cena obsahuje s provizí RK, včetně DPH

Plochy

Plocha zastavená: 198m2
Plocha sklepa: 8m2

Počty místností, umístění

Počet NP: 3
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Sklep, Nezařízeno nábytkem

Dopravní dostupnost

Vlak, Silnice, MHD, Autobus

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Telekomunikace:

Kabelové rozvody, Telefon

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace, Septik

Plyn:

Plynovod

Typ vytápění objektu:

Ústrední plynové, Ústrední tuhá paliva

Elektro:

230V

Máte otázku?

Ing. Jelínek Štěpán

+420 607035492

Kde inzerujeme?