Evidenční číslo: 0052
Adresa: Uhlířské Janovice, Kutná Hora
Cena: 2 149 200Kč
2 149 200Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Romantický pozemek o výměře 1.080 m2, polohově na konci ulice s výhledem do zeleně v obci Janovická Lhota - část města Uhlířské Janovice v okrese Kutná Hora. Pozemek je určený dle územního plánu obce k výstavbě bydlení. Dle platného ÚP je pozemek určen zejména k zástavbě bydlení předměstského a venkovského charakteru, s odpovídajícím zázemím zahrad, dopravní a technickou infrastrukturou jako garáže, pergoly, terasy atp. Zastavitelnost plochy je max. 40%, budovy s dvěma podlažími a podkrovím.

- Okolí není hustě zastavěno, parcela sousedí se zahradami, poskytuje klidné prostředí a v docházkové vzdálenosti naleznete les.
- Výměra 1080m2
- Elektřina na pozemku, další sítě v obci nejsou dostupné.
- Částečně oplocený pozemek
- Klidná lokalita
- Obec pracuje na obecním vodovodu a kanalizaci

Obec Janovická Lhota je klidná lokalita s převážně rekreačními chalupami. Sousedí s jedním z největších lesních celků v okrese, poskytuje klidné zázemí pro bydlení i odpočinek. Ve 3 km vzdálených Uhlířských Janovicích naleznete vše, co potřebujete: potraviny, různé obchody, stavebniny, restaurace, škola, lékaři, lékárna, ZUŠ, vlak, bus (PID). K dálnici D1 exit 41 nebo 49 jste cca za 15 - 20 min. a z ní na okraji Prahy do 30 min. Okresní město Kutná Hora s četnými památkami je vzdáleno 20 km, Kolín 25 km. Výborná dostupnost je i z Prahy.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Adresa: Uhlířské Janovice, Kutná Hora
Cena obsahuje s provizí RK

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky: Vyhláška č. 78/2013 Sb.

Další údaje

Elektro:

400V, 230V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?